טעמים: וניל ושוקו.
כ- 68 מנות הגשה במיכל.
חלבון מי גבינה מבודד נחשב לבעל זמינות ביולוגית גבוהה ובזכות היותו מבודד נחשב לקל יותר לעיכול.
אבקת חלבון מי גבינה מבודד מכילה ריכוז מאוד נמוך של שומן ופחמימה ובעלת ריכוז גבוה ביותר של חלבון.
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- BCAA (Branched Chain Amino Acids).
חתך אופייני של חומצות אמינו במנת הגשה (33 גרם):
חומצת אמינו |
כמות |
ל-איזולאוצין |
1902-1984 מ"ג |
ל-לאוצין |
2853-2976 מ"ג |
ל-ליזין |
2473-2579 מ"ג |
ל-מתיונין |
571-595 מ"ג |
ל-פניל- אלנין |
824-860 מ"ג |
ל-תראונין |
2156-2249 מ"ג |
ל-טריפטופן |
254-265 מ"ג |
ל-ולין |
1712-1786 מ"ג |
ל-היסטדין |
349-364 מ"ג |
ל-אלנין |
1649-1720 מ"ג |
ל-ארגינין |
571-595 מ"ג |
ל-חומצה אספרטית |
3209-3340 מ"ג |
ל-ציסטאין |
666-694 מ"ג |
ל-חומצה גלוטמית |
4375-4563 מ"ג |
ל-גליצין |
539-562 מ"ג |
ל-פרולין |
1775-1852 מ"ג |
ל-סרין |
1332-1389 מ"ג |
ל-טירוזין |
698-728 מ"ג |
סימון תזונתי |
100 גרם |
33 גרם אבקה (מנת הגשה) |
אנרגיה (קלוריות) |
383-385 |
126-127 |
חלבונים (גרם) |
84.4-88.1 |
27.9-29.1 |
פחמימות (גרם) |
2-5 |
0.7-1.7 |
סך שומנים (גרם) |
2.5-3 |
0.8-1 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) |
1-1.4 |
0.3-0.4 |
חומצות שומן טראנס (גרם) |
0.5> |
0.5> |
כולסטרול (מ"ג) |
10 |
3 |
נתרן (מ"ג) |
212-223 |
70-74 |
רכיבים: חלבון מי גבינה איזולייט, מתחלב (לציטין סויה), מונע התגיישות (E551), ממתיק (סוכרלוז), חומרי טעם וריח.
רכיבים נוספים לטעם שוקולד: אבקת קקאו.
מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, וגרגירי לציטין סויה.
עלול להכיל: חיטה- גלוטן וביצים.
שימוש מומלץ: להעביר כף מידה גדושה אחת (33 גרם) לתוך מיכל מתאים, לערבב עם 200 מ"ל מים קרים או חלב קר.
שימוש ממולץ בימי אימון: 2 מנות הגשה: מנה אחת לאחר האימון ומנה מוספת בין הארוחות.
לאחסן במקום קריר ויבש.
תכולה: 2.27 ק"ג
כשר חלבי- חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין